Nej, detta inlägget skall inte handla om Abba eller om deras gamla slagdänga Money, Money, Money. Titeln åsyftar istället vad jag sysslat med den senaste tiden. Jobbat, jobbat och åter jobbat. Nog för att jag, okej inte älskar, men i alla fall tycker om mitt arbete väldigt mycket så kan det bli för mycket även för mig. Det KAN bli för mycket av det goda. Med helgens (Lör+Sön) två 12-timmarspass så har jag räknat ut att jag kommer att ha jobbat 73 timmar denna vecka. Det sliter, kan jag säga. Har varit fullt ös, medvetslös från första minuten till sista hittills denna vecka. Förhoppningsvis så blir det lugnare i helgen. Knock on wood…

Annars så är det 24 som gäller för hela slanten just nu. Jag och Jack Bauer är ett i vår jakt på terroristerna som hotar det stora landet i väst. Helt klart en av de absolut bästa serierna som gjorts. Sanslöst hög kvalitet på samtliga säsonger som gjorts hittills. Plöjer just nu igenom säsong 6 som jag medvetet har undvikit ett tag men som nu känns motiverat att se på då säsong 7 äntligen börjat sändas (amerikansk TV). Har förutom detta även kommit en film som jag inte sett; 24 – Redemption, vilket verkar även den lovande. Har ni mot all förmodan agerat struts det senaste åren med huvudet begravt i sand och missat denna pärla med en fantastisk Kiefer Sutherland i huvudrollen så bör ni som Errol skulle ha uttryckt det: SKÄMMES, TA MIG F-N!! Å, andra sidan kan ni ju skatta er lycklig åt att då ha för det första 6 x 24 timmar att åtnjuta, för att därefter säkerligen kunna se hela säsong 7 med ytterligare 24 timmar. För att inte tala om filmen på minst 1,5 timmar och de Toyota sponsrade prequel-avsnitten som finns mellan varje säsong. Er vårvinter är definitivt räddad. Fantastiskt, eller hur?

Nu är det mat som gäller och idag får det bli ett halvfabrikat. Behöver ju inte vara så seriöst jämnt, tycker ni inte? Receptet? Tja, kommer väl nedan om ni önskar:

Pytt-i-Panna

Ingridienser
Findus Oxpytt
Felix Gammeldags Rödbetor
Vändstekt ägg

Behöver jag ens förklara hur man tillagar denna anrika svenska klassiker? smiley

Dagens måltidsdryck: Ett kallt glas mjölk.
Dagens middagsmusik: Det är väl dags att plocka fram Iron Maiden nu, tycker ni inte? Absolut en av de största favoriterna och det får bli en låt från deras oerhört underskattade skiva Brave New World; Out of the Silent Planet.

<!–
WriteFlash('’);
//–>