..är precis vad min lägenhet skriker efter just nu. Den vrålar, ber, gnäller och lockar med gott samvete. Den gör allt, precis allt, för att bli städad. Och det behövs, tro mig. Men saknar helt enkelt motivation. Jag är egentligen en ganska så pedant människa och jag har under dagen gått omkring och småstädat på KVVT mest hela tiden. Även fast jag ogillar å det grövsta att städa efter andra. Men när jag kommer hem är det som att all lust att städa försvinner. Om man nu kan säga att man någonsin har lust med det. Har en halvt sanerat toalett här hemma, undrar när andra halvan skall göras? Golven är i starkt behov av en dammsugning och en avsvabbning. För att inte tala om fönstren som verkligen skulle behöva putsas. Men jag har helt enkelt inte lust, ork, vilja, kalla det vad du vill, jag vill bara inte. 24 lockar för tillfället mer. Min partner Jack och jag gör allt för att förhindra den ena katastrofen efter den andra. Och snacka om vilket team vi är. Snart har vi klarat av även detta dygn med bravur. Men vänta, vad var det? Tyckte jag hörde något. Japp, var Jack som ropade att nu bär det av igen. Dags att avsluta detta dygn. Håll till godo med ytterligare en Maiden låt så skall jag göra Jack sällskap..

”Tjoflöjt, karla fan…”, som pianostämmaren skulle sagt. Vi som vet vem han är, vet. Ni som inte gör det får undra…

Iron Maiden – Hallowed Be Thy Name

<!–
WriteFlash('’);
//–>