20 seconds of insane courage

Kom på..

…att jag glömt att ryggdunka mig själv rejält. Är numera över ett halvår sedan jag slutade att snusa och det utan att egentligen anamma några andra laster. Visst tuggades det tugummi i några veckor men då jag aldrig gillat det tidigare så var det en baggis att sluta med det otyget. Starkt jobbat H!!!

Ibland måste man få skryta upp sig själv lite samtidigt som man imponeras av sin egen karaktär. Jaja, nu håller armen på att gå av pga allt dunkande så det är bäst jag avslutar detta inlägg… smiley

Tror vi drar till med en till Pointer Sisters pärla bara för att illustrera hur glad jag är att jag slutade med den där skiten. Dömer inte andra som håller på men är glad att jag slutat då det gör att jag mår så mycket bättre..

Pointer Sisters – I’m so Excited

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Föregående

Knight Rider

Nästa

3 from 1

  1. Sandra

    Mycket bra jobbat! Du får en dunk i ryggen av mig oxå smiley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén