Att min musiksmak är bred har vi ju etablerat för ett tag sedan och nu känns det väl som att tiden är mogen att visa just hur bred den är. Presenterar därför tre låter från en och samma artist som jag verkligen gillar. Gör som ni vill nu, dumförklara mig, häckla mig, beröm mig, what ever. Först ut bland mina favoriter är hur som haver Meat Loaf. En favorit så länge jag kan minnas. Så, nu var det erkänt. Lyssna och njut eller read ém and weep som ”köttfärslimpan” skulle sagt…

1. Meat Loaf – Midnight at the Lost and Found

En riktigt bra låt som jag gillar helskarpt. Troligen den bästa som Loafen gjort, fast det säger jag om ganska så många som han gjort…

2. Meat Loaf – Objects in the Rear View Mirror May Appear Closer Than They Are

Den här låten gör mig faktiskt både lite vemodig och nostalgisk. Den påminner mig om en svunnen tid som aldrig kommer åter. En rolig tid i min ungdom som jag ibland kan sakna. Jag är inte den som sörjer det som varit i vanliga fall men när jag hör denna låten så förflyttas jag av någon anledning tillbaka i tiden i min hjärna. Konstigt hur viss musik kan trigga en sådan effekt…

3. Meat Loaf – Rock n’ Roll Dreams Come Through

Fantastisk låt från Bat II – skivan som nog är hans bästa alster så här långt. Skulle kunna ha med alla låtar från den skivan. Utan problem. Så är det bara.

Givetvis har han gjort så många fler bra låtar men för denna gång fick det bli dessa. Nästa gång Meat Loaf kommer upp på tapeten blir det några andra…