Har ju glömt att nämna att jag tog med mig de medarbetare som jag ansvarar för till den nyöppnade kvarterspuben som komfortabelt nog etablerat sig där jag och min sekond M bor. Eller ny och ny, är väl ett par månader sedan den slog upp portarna men då det var premiär för oss att gå dit så anser jag den som nyöppnad. OK? Kedjan som den ingår i lystrar till det eminenta namnet Pipes of Scotland och jag måste säga att konceptet tilltalar mig samtidigt som de fått till en skön stämning i lokalen. Lokalen är förresten det gamla stammis lunchstället som vi hade under projekttiden; Humor. Under besöket så kom jag oundvikligen att tänka på ett litet favorit klipp från min ungdom med allas vår barndomshjälte Bengt Alsterlind. Mannen, myten, legenden har i detta klipp från höjdarprogramet Hajk gett sig i kast att göra en egen säckpipa. Se, minns och njut av TV-historia när den är som bäst…

<!–
WriteFlash('’);
//–>