Mannen, myten, konceptet Steven Seagal är tillbaka med en av detta års absoluta höjdpunkter. Eller? Jag menar, vad finns det inte att gilla? En uppsvullen Steve som verkar ha gått på fläskkorvsdiet de senaste åren, en film om zombie-vampyrer (!) och en tagline som man skulle dödat för att ha kommit på. Eller? Kanske? Inte? Nja, hela upplägget låter ju precis så där cheesy så att jag vet att jag kommer att rådigga den här rullen. En film som är så kopiöst genomusel att det inte går att undvika att gilla den. Japp, undertecknade har sett den. Faktiskt. Det är med skräckblandad förtjusning man genomlider en film med Steve nu för tiden. För han har ju gjort bra filmer. Japp, du läste rätt. Det har han. Märk väl att jag inte skrev att han har varit en bra skådespelare. För det har han inte. Men han har varit mindre usel än han är nu. Mycket mindre. På gränsen till godkänd faktiskt. Men sedan så gick något fel. Väldigt helt extremt super brutalt fel. En man som levt på sitt kompromisslösa och ofta brutala sätt att slåss har helt plötsligt svullit upp och blivit som en sådan där skämtpruttkudde. Uppblåst och något man endast skrattar åt pliktroget. Trist då han har helt kvalitativa actionrullar såsom Under Siege och Above the Law på sin meritlista. Inga mästerverk kanske men helt habila hantverk. Detta däremot, ja jag vet inte vad jag skall säga. Det är underhållning på riktigt låg nivå. Se den och njut!

Synopsis:
Katana master Tao (Steven Seagal) leads a special ops squad of ex-military vigilantes on a massacre mission, their target: vampires. On the post-apocalyptic globe, sucked dry by bloodthirsty vampires, a few remaining survivors are trapped in an infected hospital. Tao is their only hope and he knows the only cure is execution. Now it’s time for the last stand against the flesh-eating vampires and there’s nothing left to lose but the last of humanity.

Tagline: ”He lives by the sword. They will die by it.”

Teaser:

<!–
WriteFlash('’);
//–>