Fick tidigare ikväll en förfrågan om att gå ut och dricka öl men på något vis så känner jag att det blivit nog av den varan på sista tiden. Samtidigt så känner jag mig faktiskt också rätt så sliten i både knopp och kropp. Har jobbat relativt mycket under den senaste 6 veckors perioden och blivit tvungen att alternera mellan dagtid och skift ett flertal gånger vilket ibland har lett till 14 timmars dagar. När jag inte har jobbat så har jag vart på krogen eller upplevt sviterna därefter dagen efter så ikväll fick det vara nog. Denna helg blir en vilohelg.

Har därför precis sett Jim Carreys nya film Yes Man och faktiskt, till skillnad mot vad jag trodde, så tyckte jag att den var helt okej. Kom på mig själv med att tokskratta vid flertalet tillfällen. En av de bättre med Carrey på senare tid med andra ord. Nu kan det ju bero på att filmen inleds med kanske den absolut bästa rocklåt som någonsin gjorts; Journeys Separate Ways. Jag vet att jag spelat den tidigare här på bloggen men det får bli en favorit i repris. Denna gång så får den även göra sällskap av två andra suveräna Journey låtar. Tycker ni inte det låter som en bra idé, så säg??

1. Journey – Separate Ways

En av mina all time favorites. En helt suverän låt som bara har allt man kan önska sig. Lyssna, njut och upplev en av de bästa rocklåtarna någonsin…

<!–
WriteFlash('’);
//–>

2. Journey – Wheel in the Sky

Ytterligare en fantastisk Journey dänga som bara blir bättre och bättre ju mer man lyssnar på den, tycker ni inte?

<!–
WriteFlash('’);
//–>

3. Journey – Don’t Stop Believing

Journeys signaturmelodi och en av de mest sålda låtarna på iTunes sedan det startade igång med över 2 miljoner sålda exemplar. Man kan lätt förstå varför då man hör detta absoluta mästerverk. Inte fullt lika bra som Separate Ways enligt mig men det är så nära man kan komma.

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Puh! Två 3 from 1 på en dag. Nästan för bra för att vara sant. Intressant trivia är dock att Journey och Van Halen turnerade tillsammans under tidigt 80-tal. Sammanträffande? Nja, är ju jag som gör bloggen… smiley