Såg för andra gången filmen Australia ikväll och tusan vad jag tycker den är bra. Visst är det så att jag är en sucker för sådana här klassiska mastodontfilmer som Dances with Wolves, Lawrence of Arabia, Ben Hur, Gladiator och nu Australia, och visst kan den anses som en rejäl flirt med filmkonsten men tusan om jag inte tycker den är suverän ändå. Precis så här skall film vara när den är som bäst. Vacker, sorgsen, storslagen, actionstinn, kärleksfylld och med ett lyckligt slut. Precis så vill jag ha mina filmer serverade. Ibland i alla fall. Finns en massa andra bra filmer som inte är så men som fortfarande är suveräna. Fast som söndagsfilm så passar denna typ av film mig helt suveränt, så är det bara. Har ni inte sett den så förstår jag inte vad ni väntar på. Skynda, skynda..

Teaser:

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Trailer:

<!–
WriteFlash('’);
//–>