…eller egentligen så är det väl 2010 som gäller här. Men jag menar, smaka på dessa namn bara: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Jason Statham, Forrest Whitaker, Eric Roberts, Jet Li, Danny Trejo, Sandra Bullock och sist men absolut inte minst årets comebackgubbe Mickey Rourke. Visst smakar det gott-gotti-gott-gott? Japp det kan du skriva upp på. Att nu alla dessa samlas i en och samma film är ju något som kan trigga en för tidig utlösning om något. Flertalet barndomsfavoriter i en och samma film, kan helt omöjligt bli dåligt. Eller vad säger ni? Vad filmen ifråga heter? Den går under namnet The Expendables och skrivs och regisseras av Sly himself. Läs mer om filmen på imdb.com.

Extas? Japp!

Synopsis

The film focuses on the story of a group of mercenaries who travel to some far-away land to overthrow a dictator.

62 år? Svårt att tro, eller hur? Hur bra kommer inte detta att bli, så säg…