Har nyligen kommit hem från jobbet och trots mina farhågor angående dagen så har allt flytit på som bara den. Är inte roligt att hålla på med något som man har absolut ingen koll på och som dessutom är av högsta vikt för fortsatt tillstånd att driva anläggningen vidare. Samtidigt så har det visat sig att av oss som inte kan någonting och som håller på med detta från företaget så är det jag som tydligen är minst på läktaren. Detta är i och för sig både en ego-boost och lite skrämmande. Det vilar ju en del ansvar på en då. Fast det har jag ju aldrig backat för tidigare. Och vet man inte så chansar man lite grundat på erfarenhet, instinkt och rent och skärt norrländskt bonnförnuft. Har räckt långt hittills och tog oss genom första dagen också. Nu är det bara två kvar. Och denna den första dagen var den enklaste av de tre. Puh. Men det löser sig nog. Positivt tänkande är något jag är bra på, blandat med lite realism. En bra kombination har det visat sig.

Well, nu är två avsnitt av 24 snart nedladdade, maten puttrar på spisen och lite klassisk rock strömmar ut genom högtalarna. Receptet, som vanligt modifierat från orginalet (läs: vad som fanns hemma i kylskåpet), finner ni nedan tillsammans med dagens helt suveräna rocklåt. Helt fantastiskt bra är den faktiskt. Nu hägrar två timmar med Jack Bauer så ha det gott till nästa gång…

Tjoflöjt, karla fan! Som piano….ähh, ni kan det där vid det här laget…

EDIT! Har jag presenterat detta recept tidigare? Får en känsla av det men guldfiskminnet sviker. Jaja, det är gott så då får det bli en favvo i repris…

Pasta med chorizo- och tomatsås

Ingridienser
Färsk pasta
Chorizokorv
Rödlök
Krossade tomater
Matlagningsgrädde
Cayennpeppar
salt & peppar

Gör så här
1. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning.
2. Skär korven i slantar. Skölj, ansa och tärna rödlöken.
3. Fräs korv och lök i lite olivolja några minuter.
4. Häll på tomatkross och grädde och låt puttra ca 5 minuter.
5. Smaka av med salt, peppar och cayennpeppar.
6. Servera pastan med såsen tillsammans med nybakade vitlöksbaguetter.

Njut!

Dagens måltidsdryck: Kallt kranvatten med ett par stänk citronkoncentrat.
Dagens middagsmusik: Aerosmith – Dream on

<!–
WriteFlash('’);
//–>