Har tagit upp detta tidigare i denna blogg; mitt intresse för Star Trek. Eller rättare sagt mitt obefintliga intresse för detta rymdepos. Tills nu. Den nya trailern, nr 4 i ordningen, för JJ Abrams nytolkning av den klassiska TV-serien ser faktiskt helt sjukt bra ut. Jag är verkligen ett fan av Abrams tidigare kreationer såsom M:I3 och Lost för att nämna några och måste säga att jag är jäkligt nyfiken att se hur han lyckats med detta projekt. Är ju som så många vet vid det här laget ett betydligt större Star Wars fan och allt vad Star Trek heter har gladeligen gått mig förbi fram tills nu. Visst har jag sett långfilmerna som gjorts men jag har undvikit TV-serierna likt pesten. Filmerna som kommit ut hittills är långt ifrån några mästerverk. Inte ens så dåliga att de är underhållande. De är faktiskt bara dåliga i min mening. Fast denna film har jag verkligen höga förhoppningar på. Jag menar, kolla bara in de trailers som släppts och säg att du inte blir lite intresserad åtminstone. Storslaget, vackert och actionfyllt är bara förnamnet…

Trailer 1 (Teaser):

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Trailer 2:

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Trailer 3 (Super Bowl TV Spot):

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Trailer 4:

<!–
WriteFlash('’);
//–>