Min chef är bra han. Japp, det är han utan att smöra allt för mycket för han. Utan att få allt för ”brun” tunga, som min vän big D brukar säga. Use your imagination för att förstå den. Ringde honom igår kväll när jag påbörjade den krokiga tillbakaresan hem till Jkpg och frågade om vi inte hade ”läge” på några biljetter till kvällens kvartsfinaldrama i Kinnarps. Skall kolla, blev svaret. Återkommer. Imorse vid niotiden ringde han igen. Klart och betalt, som Patrik säger. Även om jag betvivlar att han betalt något. Sponsring kallas det väl, eller? Hursomhaver blir det hockey om en halvtimma. HV mot TIK och nu fan skall inte brister i materialet se till att HV går vidare. Någon rättvisa får det vara. Eller är det ingrepp från högre ort? Sveriges Jerusalem och allt det där ni vet. Kanske funkar bönerna. Men nu avgår min ”taxi” snart så jag får allt sjunga upp stämman så jag kan skrika TIK till än semi. Vi ses i Kinnarps Arena om en timme. För du/ni skall väl dit?

Hörde denna 80-tals klassiker i förra veckan och tror att den får stå för uppladdningen idag även om den kanske inte passar. Men det gäller ju för TIK att köra lite ”outside the box” idag så denna låt får representera det:

Kim Carnes – Bette Davis Eyes

<!–
WriteFlash('’);
//–>