..Supernatural. Äntligen! Abstinensen har varit total men nu är bröderna Winchester tillbaka och tillsammans utgör vi den tuffaste trion som jagar spöken och demoner på den här sidan graven. Är verkligen helt såld på denna serie vilket jag har berättat om ett flertal gånger men ville bara påpeka det ytterligare en gång. Så ni vet, liksom. Bra, va?

<!–
WriteFlash('’);
//–>

..Sons of Anarchy. Har nu sett de första tretton avsnitten av denna underbara serie som utgör hela säsong 1. Ljuvlig musik, coola karaktärer och en sådan där schysst vardagsrealism som man kan digga ibland. Eller egentligen vet jag ju inte hur realistiskt det är. Har aldrig varit medlem i någon MC-klubb. Är nog mer som han i Hassan-sketchen som försöker bli medlem i en klubb med en Kawasaki 125cc. Men glöm det nu. Se serien istället. Rekommenderas å det varmaste. Jag menar kan det vara dåligt när Ron Perlman (Hellboy, In the Name of the Rose m.fl) spelar ledaren för motorcykelgänget? Skulle inte tro det, va? Samcro is the shit…

<!–
WriteFlash('’);
//–>