Har egentligen bara jobbat två dagar sedan min senaste ledighet men idag så har jag verkligen längtat bort från jobbet. Bort till semester. Gillar mitt jobb helskarpt men med dagar som denna så blir det lite för mycket av det goda helt enkelt. Har varit fullt ös medvetslös hela dagen då vi stoppat KVVT för lite underhållsarbete under dagen. Nog för att jag gillar när det är så där lite lagom kaosartat och man tvingas ta snabba beslut, men när jag kom hem nu ikväll efter 14,5 timmar i 120% fart så kände jag mig allmänt nöjd på skiten. Ibland känns det som att när jag är i tjänst så läggs allt ansvar över på mig. Idag så skulle jag inte alls vara samordnare, planerare och koordinerare, men så blev det. Han som var ansvarig för dagen frågade mig om beslut och min chef han gjorde som vanligt och lät mig sköta allt och donade med annat istället. Planeringen (den lilla som nu fanns) funkade lika bra som en isglass överlevnadschans i öknen, det vill säga lika med noll. Men tydligen är det oftast då jag får hoppa in och styra i saker. När det inte fungerar som det skall. Visst är det fint att få det förtroendet och visst är jag en person som snabbt ändrar mig efter rådande situation utan att hetsa upp mig allt för mycket men det kan ibland som sagt bli för mycket av det goda. Känner mig trött, har ätit dåligt idag och skulle just i detta nu helst vilja sitta nedgrävd i en snödriva i fjällen och sola och dricka varm choklad. låter inte det gott så säg. Nä, nu skall jag lägga mig och glo på senaste 24 avsnittet och drömma mig bort till ett trevligare ställe med sol, snö och snöskotrar. Det vore en fin semester det, tycker ni inte?

Scorpions – Holiday

<!–
WriteFlash('’);
//–>