Har varit en hel del resande på sistone och bara igår så blev det en snabbvisit till huvudstaden i tjänstens vägnar. Tyvärr så hade min gamle vapendragare M tagit sitt pick och pack och dragit ned till Val dÍsére för lite skidåkning så det blev inget kärt möte oss emellan. Träffade däremot mycket annat intresant folk från branchen och insåg mitt i all min oerfarenhet att man är fruktansvärt bra insatt i mitt lilla arbetsområde. När man fratinerar sig bland de som skall föreställa ”eliten” och man tycker de bara diskuterar enkla och självklara saker så får man väl anse sig kunna sin sak, eller vad säger ni? Sedan så är ju givetvis ödmjukhet en dygd i sig. Något som är lätt att vara ibland och tusan så svårt ibland. Håller ni inte med mig?

Utöver det så är det väl lite av väntans tider just nu och det är något som jag är lite sisådär bra på. Att vänta alltså. Ibland så har jag hur bra tålamod som helst och skulle kunna leka arga leken med en staty tills den blinkar först medans det i andra fall är så att jag inte riktigt vet hur snabbt jag vill att något skall ske. Just nu är det väl lite mittemellan. Sådär lagom, ni vet. Men, men så är det ibland.

Har beredskap i helgen och förhoppningsvis så händer det väl inget, har varit tillräckligt av den varan under veckan. Planerat stopp av KVVT med diverse underhållsarbeten gjorde att veckan sprang iväg i gepardfart, vilket är bra, men samtidigt så är det lite krävande både fysiskt och psykiskt när det blir så pass mycket att göra. Det tenderar alltid att bli en 150% ökning av arbetsuppgifter gentemot planeringen. Konstigt, va? För så dåliga planeringar har vi inte. Är ju själv med och tar fram dem. Sedan så sker det alltid andra, återkommande, jobb från inhyrda firmor precis då. Jobb som inte behöver utföras på någon specifik tidpunkt men som alltid tycks sammanfalla med när vi har som mest att göra. Hur konstigt är inte det på en skala från 1 till 10? Det är undantagslöst så. Denna gång kom bland annat han som skulle rengöra akvariet i kontrollrummet, de som sköter underhållet på våra kranar och de hade med sig en annan firma som skulle hjälpa dem. Inget jätteproblem men små irritationsmoment som kräver tid som man inte har under dessa dagar. Var säkert fler också men kommer inte på något nu.

Nu blir det att hinna ikapp i serierna; 24, Lost och Terminator: The Sarah Connor Chronicles är det som står på reportoaren ikväll. Då man måste vara hemma och ta det lugnt på grund av beredskapen så finns det ju sämre sätt att fördriva tiden på…

Guns n’ Roses – Patience

<!–
WriteFlash('’);
//–>