Det är väl dags att jag lever upp till det yrke som jag valt i mitt liv och visar med handling istället för ord att jag verkligen är en energiingenjör. Med betoning på Energi. Det får vara slut med ”gör som jag lär och inte som jag lever” och istället börja fokusera på att sammanfoga de två så att det inte spelar någon roll för den som tittar in utifrån. Som jag gör är som jag lever, skall från och med nu bli min devis. Visst är det så att jag tjänar mitt uppehälla på dig som förbrukar energi i någon form men nu är det dags att jag börjar förespråka sparsamhet och effektivisering. Får vara slut med slöseriet. Basta. Även du kan bli delaktig i det hela och en god början är att delta i WWF:s initiativ för att rädda miljön genom att släcka ned strömmen under en timme den 28 mars. Klockan 20:30 till 21:30 är det som gäller. Kom ihåg det och visa nu att ni bryr er…

Arla har gjort sitt genom att lansera svarta mjölkförpackningar, cool I say. Ni vill väl inte vara sämre, eller hur?

På följande länk kan ni läsa mer om händelsen:

http://www.wwf.se/v/klimat/earth-hour/1196404-earth-hour-2009-startsida

<!–
WriteFlash('’);
//–>