Stod idag i affären som en bäver mellan två träd, som min vän P brukar uttrycka det, och valde mellan två olika giganter inom samma genre. Detta kan med lätthet klassas som dagens i-landsproblem och är av en sådan bagatellartad karaktär att det nästan inte är värt att nämnas. Hursomhelst så var föremålet för dagens huvudbry något så simpelt som glass, japp, du läste rätt; Glass. Smaken är ju som baken, som man så vackert brukar uttrycka det, nämligen delad. Vissa saker gillar man och andra inte. Enkelt. Bara att undvika det med en mindre lockande smak. Eller? I detta fallet så stod valet faktiskt mellan två helt underbart goda alternativ. Eller alternativ och alternativ. Smakerna var i bägge fallen det himmelskt goda Strawberry & Cheesecake. En favorit alla dagar i veckan hos undertecknade. Men nu skulle valet göras mellan de två giganterna i kyldisken; Ben & Jerry mot Häagen-Dazs. Beslutsvåndan visste inga gränser så för att komma ur denna prekära situation så gjorde undertecknade det enda rätta i det läget; nämligen köpte bägge två. Så nu skall här testas, smaskas, gurglas (kanske inte?) och njutas för att en gång för alla avgöra vilken som är numbero ono, den godaste, den bästa av de bästa. Kort och gott vilken jag i all min ödmjukhet gillar mest av de båda. Svar utlovas i ett senare inlägg. Spännande, eller hur?


Vilken är din favorit?