….winner is? Efter en hel del smaskande, gottande, övervägande och allmän vånda över vilken som är the one. The shit, liksom. Eller inte skit, mer vilken som är himmelskt ljuvlig. Jaja, ni vet vad jag menar. Jag har efter noga överläggande med mig själv, på ungefär samma sätt som han i Swedbankreklamen som löneförhandlar med sig själv, kommit fram till vilken av de två som jag tycker är godast. Ben & Jerry eller Häagen-Dazs. Rött eller vitt guld. Rubiner eller safirer. Alfa Romeo eller Yamaha. Ahhh……som ni förstår så har beslutet slitit på mig. Enormt. Men vinnaren är:

De amerikanska glassmakarna på Häagen-Dasz är verkligen genier ut i fingerspetsarna. De har verkligen fulländat sin Strawberry Cheescake som i ordets rätta bemärkelse smälter på tungan. En underbar njutning som i denna lilla tävling drog det längsta strået. Var bara någon ynka mikrometer som skilde de båda kombatanternas strån åt men det är en välförtjänt seger som H-D tar hem.

Det var svaret på det ytterst bagatellartade problem som målades upp i ett tidigare inlägg. Köp nu en bägare och njut….