Det finns bra musikvideor till otroligt usla låtar och det finns otroligt bra filmmusik till helt fruktansvärt värdelösa filmer. Vad händer när man kombinerar dessa? Ja det är klart, tar man en dålig låt och kombinerar den med en urusel film så blir knappast resultatet lyckat. Ta bara Madonnas försök till Bondlåt i den sämsta Bondfilmen genom tiderna; Die another Day, som ett varnande exempel. Men om man däremot tar den coola musikvideon och kombinerar med den fina musiken så får man genast en samklang som stämmer bättre överrens. Ta bara nedanstående exempel som helt plötsligt får nytt liv. Sedan gör det ju inte direkt ont i kroppen av att se årets comebackgubbe och undertecknades favorit sedan länge Mickey Rourke som bad guy, samtidigt som Jennifer Love Hewitt spelar skönheten. Hon är lätt för ögat, om man skall uttrycka det milt…

Hero musikvideo och Tennessee från Pearl Harbor OST

<!–
WriteFlash('’);
//–>