Var för bara några minuter sedan på glasbanken i kvarteret bredvid, nej det heter inte jämte (!), där jag bor. Skulle inhandla en liten present till en av våra mekare på jobbet som kompensation för en grej han hjälpt mig med. Var i stort sett folktomt i butiken och när jag kommer fram till kassan för att betala min enstaka stackars flaska så får jag, döm av min förvåning, visa legitimation. Nu för tiden så är det mest roligt då det måste betyda att jag, trots min bristande hårväxt, måste vara den bäst bevarade 33-åringen på vår planet. Hahaha… Ung och fjunigt orakad som en fjortis. Visst är det underbart? Det är de små detaljerna här i livet som förgyller vardagen, tycker ni inte? Som ni märker så bortser jag i detta fallet helt från möjligheten att kassörskan skulle kunnat varit synskadad. Hahaha…

Alphaville – Forever Young

<!–
WriteFlash('’);
//–>Japp, har under något onyktra förhållanden, vilket väl passar bra i detta inlägget, sett Alphaville framföra låten live. Så så gammal….menar ung är jag… smiley