Skellefteå – Möjligheternas stad.

Precis så beskriver Patrik i ”Mammas nya kille” den stad som numera är min nya hemvist. Har du inte hört det förut så lyssna här i P3:s arkiv. Faktum är att det är precis så jag ser på staden. Som en möjlighet. Idag var första dagen på min nya arbetsplats och trots mestadels introduktion, handskakande, presenterande och kaffedrickande så kändes allt riktigt bra. Fick mitt nya kontor, vilket är värt att kommentera i sig själv men det tar vi en annan gång, erhöll min nya dator, tillverkade ett passerkort, skapade e-post och användarkonto samt bekantade mig med de system som skall användas. Mycket nytt men faktum är att mycket är gammal skåpmat från min tid på Jeab, vilket är bra. Alltid skönt med något man känner till och kan navigera i som fisken i vattnet. Imorgon är det fotosession inför marknadsföringskampanj (vad har jag egentligen gett mig in i?) samt förhoppningsvis så skall jag hinna med att skaffa mig en ny mobiltelefon. Tror nog att det skall ordna sig fin fint. På onsdag drar vi på Team Building på en kursgård då ingen förutom chefen på min avdelning har jobbat mer än 1 år. Faktum är att 3 av oss jobbat mindre än en månad. Kul, kul. En ypperlig möjlighet att lära känna mina kollegor och utifrån det jag upptäckt hos dem idag så tror jag det kommer att bli ett sant nöje…