20 seconds of insane courage

Tur och Retur

Jahapp, då var det bestämt. Blir en snabbvisit ned till Götet fram och tillbaka på fredag. Vad jag skall företa mig nere i vår näst största stad håller jag för mig själv ett tag till men roligt kommer det med allra största säkerhet att bli. Känner mig lite sådär småspänd, pirrig och mot alla odds avslappnad på en och samma gång. Nu har jag varit sisådär lagomt hemlighetsfull så nu tror jag att jag lämnar ämnet för denna gång…

Annars så har jag börjat gjort mig hemmastad i Skellefteå och det känns så där fånigt bra både på jobbet, privat och med livet som helhet nu. Skall vid tillfälle (läs: när allt är iordningsställt och städat) knäppa lite kort på den nya lyan och lägga upp här i bloggen eller på hemsidan. Har hunnit varit på ”Team building” med mina närmaste kollegor samt lärt känna alla på samma våning som oss, vilket är trevligt. Hunnit varit på mitt första kundbesök som gick kanon och var väldigt trevligt. Samt hunnit haft mitt första besök i staden av N, P och S, vilket även det var en trevlig företeelse. Så på det stora hela så har livet nu det sista varit…ja…TREVLIGT……

Utöver det, vilket några av er har upptäckt redan vid det här laget, så har jag joinat det här med ansiktsbokandet. Eller ”facea” som det tydligen kallas bland de som vet. Har länge stått emot utan egentlig anledning, annat än att vara kärringen mot strömmen då, men föll tillslut för trycket och skaffade ett konto. Är oftast rätt ointresserad av att göra något som ”alla” andra gör för tillfället. Kan hellre gå dit och se vad allt ”fuzz” handlade om när de andra tröttnat eller flyttat över till något nyare hippare. Men denna gång så får jag väll tillstå att det KAN vara ett alldeles ypperligt sätt att hålla kontakten på långt håll samt leta upp gamla bekanta från en tidigare era. Jaja, nu är jag där. Återstå att se om jag blir kvar…

Avslutar dagens inlägg med en av de coolaste karaktärer som gjorts för TV. Faktum är att han och Dean Winchester i ”Supernatural” slåss om tronen. Vem som vinner återstår att se. Om ni inte sett ”Life on Mars” och ”Ashes to Ashes” så rekommenderas de varmt. Engelska kvalitetsserier när de är som bäst. Även den amerikansa versionen av ”Life on Mars” med Harvey Keitel i rollen kan gå an, men lika bra som orginalet är den inte.

Philip Glenister as DCI Gene Hunt in ”Life on Mars”

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Föregående

#1 – Best Music Video

Nästa

Statistiskt säkerställd..

  1. Sandra

    hmmm, nu rycker det lite i nyfikenhetsnerven måste jag erkänna smiley

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén