Idag fick jag ett trevligt, och till viss del oväntat, besök av Eivor, Pecka och Alexander. Till viss del berodde på att min syster nämnde något om att de skulle till Skellefteå inom en snar framtid i veckan. Är alltid trevligt att träffa Eivor, man saknar lite hennes tomtemorsstuk, och Pecka är en trevlig filur att prata med. Alex var det länge sedan jag såg och snacka om att han hade växt! Var inte längre den lilla pojken som jag minns som stod framför mig utan en ung man i sina bästa år. Tiden går fort ibland. Vi fikade, japp bjöd på Gevalia, och pratade lite väder och vind, minnen och nya erfarenheter. Snackade lite tatueringar med Pecka och ekonomikrisens påverkan på den branchen innan vi gled in på elmarknaden, egna vindkraftverk och energiförbrukning i allmänhet. Verkar ofta bli så att det blir energisnack med mina bekanta nuförtiden. Förvisso är energi i fokus i media idag men så har nog de jag känner insett att jag jobbar i den branchen också. Men det är bara trevligt tycker jag. Arbetsskadad? Nä, inte jag inte…hahahha…

Om ni inte vet vilken Pecka är eller om ni är intresserade av tatueringar, vilket väl undertecknad inte direkt är. Inte på mig själv i alla fall trots att det kan vara fint på andra. Så rekommenderas en visit på hans hemsida: http://www.peckastattoo.se/. Fantiserar om att det är likadant i hans studio som hos Miami Ink och LA Ink….hahahha……

Nu är det lunch på balkongen i solen som gäller lyssnande till lite gammal hederlig rockmusik. Är inte det himmelriket så säg…

Min favvo bland ”Oväntat besök”-reklamerna. Är hon fin eller är hon fin?

<!–
WriteFlash('’);
//–>