..on the Sunset strip. Så heter TV-serien som jag för tillfället håller på att plöja igenom. Eftersom det är säsongsuppehåll på Lost, Supernatural och Sons of Anarchy för tillfället så köpte jag i veckan DVD-boxen med samtliga avsnitt av serien. För er som inte har den blekaste aning om vad det är för serie så kan jag säga att det är den senaste skapelsen av Aaron Sorkin, skaparen av en av de bästa serierna genom tiderna; The West Wing. Faktum är att serien gick på SVT för inte så länge sedan men på något mystiskt sätt så lyckades jag missa i stort sett varje avsnitt. Har nu tänkt att på ett mycket snabbt och effektivt sätt försöka ta igen förlorad mark här och har därför redan jagat igenom de tre första avsnitten. Har bara en sak att säga. Wow! Helt underbar serie som är precis lika dialogdriven som West Wing men som trots det lyckas distansiera sig från den serien trots att den har samma skådisar i flertalet tyngre roller. De första avsnitten har varit suveräna, återstår att se om det fortsätter så. Troligen inte då serien lades ned efter endast 22 avsnitt. Fast å andra sidan har ju det aldrig varit något riktmärke för bra kvalitet. Jaja, skall ta ett sista avsnitt innan jag skall natta kudden…

Studio 60 on the Sunset strip – trailer

<!–
WriteFlash('’);
//–>