Första dagen på en ny vecka på jobbet och istället för att som så många ogilla måndagar i allmänhet så gäller det att se möjligheterna som kan komma. Tror att detta kan bli några högintressanta dagar både rent yrkesmässigt men även på det privata planet. Det är ännu ett oskrivet kort men tror som sagt att det kan bli helt underbart finimang. Spännande, spännande….

Var under helgen hemma i Hoting, eller var faktiskt där ifrån onsdagkväll fram till söndagkväll då det blev en långhelg i form av kristiflygare. Var nu detta ”kristiflygare” kommer ifrån som vi säger hemmavid. Helgen, eller dagen, heter ju Kristi Himmelsfärdsdag. De här i Skellefteå har då aldrig hört namnet kristiflygare. En liten vardagsgåta som kanske en dag får sin förklaring, är ju inte direkt så att han ”flög” som Superman upp till himlen. Eller? Var överlag en trevlig helg som innehöll allt från trevlig grillning med familjerna Pettersson/Schärdin och Ivarsson/Svensson till ”Bilens Dag”, ungdomsfest och paintballspel. Blev även en sväng till Ume för klippning hos Em samt besök hos ”Vargen” och Teletubbiesfamiljen (där Pelle = Tinky Winky, Sandra = Laa-laa och Nils = Solen(?? eller vad den nu heter) för er som är oinvigda).

Angående paintballspelandet så var det en ytterst trevlig tillställning där undertecknade, bröderna Nilsson (Tommy och Freddie) samt en för mig helt okänd person som vi fick rekrytera in pga manfall totalt förnedrade Puna, Linus, Persson och Näslund. Var inget snack om saken. Kan ju ha att göra med att vi körde med stridsrop, combatrullningar och att Freddie hade ett paintballgevär som såg ut som en AK-47. Klart maskulint, hahahaha.. Sedan att vi såg ut som ett gäng soldater under vietnamkriget, tyckte vi själva i alla fall, var ju helt klart en fördel. Måste säga att jag känner av det hela en aning i kroppen idag iform av träningsvärk i låren. Utöver det så ömmar det lite på kinden och ena örat sedan Linus fick in en träff på mig precis i kanten på skyddsmasken. Har varit med om skönare upplevelser kan jag säga. Men det är en del av spelet så det är bara att bita ihop och uthärda, hahahhaa…..