Måndag. Denna underbara dag då man får återgå till arbetet igen. Nopp, är inte ironisk. Trivs faktiskt riktigt bra på mitt nya jobb och jag tror nog att jag skall trivas i Skellefteå som stad också. Har varit hemma i H i helgen igen och firat mamma på morsdag, umgåtts med min systeryster som jag väl egentligen träffar alldeles för sällan samt lirat lite Texas Hold Em´med grabbarna grus. Var en trevlig tillställning där jag umgicks med en del vänner som det var väldigt länge sedan jag träffade samt att jag fick spela av dem lite pengar, hahahaha. Blev verkligen ”no limit” spel och markerna bytte snabbt ägare där spelet böljade fram och åter under en runda runt bordet. Uffe körde stora klubban stilen med höga insatser och spel i varje giv vilket faktiskt resulterade i ett plus/minus/noll-resultat trots att det såg mörkt ut i början av kvällen. Benet körde en relativt avslappnad stil där han hade en del otur med flopparna som gav ett par tre hundra i minusresultat. Riccardo Patrese stod för kvällens största flax då han drog in en färg med ess hög samtidigt som en annan drog in ett två par och satsade stort. Efter lite förluster för RP uppmättes vinsten vid slutet av kvällen till runt 1200 kr. Aron Man hade väl så långt ifrån flaxen på sin sida som han kunde ha och trots en hyfsad uppspelning mot slutet så stannade han nog på runt 400 i förlust. Kvällens största förlust åkte det självutnämnda pokerproffset och tillika Dan Glimnes tvillingbror (enligt han själv då) Puna på. Stämmer mina matematiska kunskaper så borde han ha förlorat omkring 800 kr på sin alltför självsäkra stil. Hur det gick för undertecknade? Tja, blygsamma 300 i vinst. Men bättre än att förlora i alla fall. Det viktiga i sammanhanget var stämmningen och det trevliga sällskapet. Detta måste göras om inom en snar framtid, grabbar…..

Nu är det mat som hägrar. Vad det blir? Osäker just nu. Får bli lite som Jan-Boris Möller och programmet Här är ditt kylskåp. Vilket det faktiskt rätt ofta blir när det kommer till mig och matlagning. Är impovisationens mästare, eller var det den sämste i hela världen på att planera? Tja, döm själva. Det funkar för mig i alla fall. Avslutar inlägget med en gammal goding som jag lyssnade mycket på när jag nyss tagit körkortet. Lyssna och njut….

Alice in Chains – Rooster

<!–
WriteFlash('’);
//–>