Har ikväll äntligen tagit mig i kragen och rensat bland mina papper och faktiskt lyckats skapa någon slags struktur i all oordning. Tror jag i alla fall. Har även sett sista avsnittet av Studio 60 on the Sunset Strip, en helt fenomenalt underbar serie som höll nästan lika hög kvalitet som West Wing. Är serier som jag trots en del allvarligt drama blir alldeles lyrisk när jag ser. ”Meesa likes”, som Jar-Jar säger. Aaron Sorkin har ett alldeles eget speciella sätt att skriva serier på och det tilltalar mig å det grövsta. Skall nu ta och leta reda på och köpa hans premiärserie för TV; Sports Night. Tror att den håller samma höga kvalitet. Men först är det Life on Mars som gäller nu. Både orginalets två säsonger och den amerikanska remaken. Det brittiska orginalet såg jag när den gick på TV och nyinspelningen har jag sett några av de första avsnitten av men nu skall här plöjas igenom alla avsnitten i en följd. Sedan så kanske Ashes to Ashes åker med av bara farten också.

Nu skall jag dricka en kopp thé innan jag nattar kudden. Blir by the way lite happening på företaget på torsdag då det är enhetsmöte, mat och därefter Boda Borg på kvällen. Tillhör lag ”Super Buddies” som beskrivs som: Hjältegruppen med magiska eller mentala förmågor, som kan manipulera omvärlden utan direkt fysisk påverkan. Återstår väl att se om vi klarar rummen med ren tankekraft, men har vi en lagledare som lystrar till namnet ”Invisible Woman” så har vi. Skall bli kul.

Kul reklam som jag nog faktiskt tycker är bra, tycker inte du? Entreprenörsanda på hög nivå…

<!–
WriteFlash('’);
//–>