..som Rumpnissarna skulle ha uttryckt det och faktum är att beteenden är roliga att studera. Brukar lite titt som tätt komma på mig själv med att fundera över varför jag gör på ena eller andra viset. Imorse när jag gjorde frukost var det senaste tillfället. Jag rev då bort skyddsfolien på smörasken och kastade till återvinningen. Stannade upp och reflekterade lite snabbt över varför jag inte rivit bort folien tidigare utan väntat tills nu när smörasken var halvfull/tom. Kom på mig själv med att jag alltid gör så – väntar med att riva bort skyddsfolien tills ca halva asken är förbrukad. Varför river jag inte bort den direkt när jag öppnar asken? Är ju inte så att folien fyller någon funktion längre direkt. Jaja, var dagens i-landsproblem som presenterades. Eller något problem var det ju inte egentligen. Mer en iaktagelse av hur undertecknade fungerar. Beteendevetenskap på hög nivå, hahahaha… Har du några konstiga dumheter som du gör mer eller mindre omedvetet? Fundera lite så kommer du nog på några…

Har tydligen varit en massa demonstrationer av nynazistisk karaktär här i Skellefteå igår. Var ju nationaldag och då verkar ju alla dessa människor med en något snedvriden världsbild vakna till liv. Händelsen gick dock mig helt förbi, vilket jag väl egentligen är glad över, men hade ju kunnat varit intressant ur ett beteendeforskningsperspektiv att se hur dessa knasbollar uppträder och på något sätt berättigar sin existens. Fick rapport om det hela från min fd chef i Jkpg som fortfarande håller koll på mig oroar sig över mitt välbefinnande. När balkongen rasade för ett par veckor sedan så ringde han som en galning då han trodde att det var ”min” balkong som rasat. Han är för god KA. Sådant som gör att jag saknar Jönnet ibland. Trivdes egentligen riktigt bra där nere. Men det är ju så lite snö där….

Har sett de första avsnitten av ”Life on Mars” nu. Orginalet. Visst, sett dem förut men på något sätt så hade jag förträngt just hur bra de egentligen är. För att inte tala om musiken. Ahh, musiken. Jag är ingen uberfantast av musik, kan inget om musik och lyssnar väl egentligen på allt förutom opera men måste tillstå att jag diggar soundtracket som denna serie har stenhårt. Nästan lika bra som det till Supernatural. Men bara nästan. Är ju trots allt inte hårdrock de spelar. Tänkte därför lämna er för denna gång med en fin gammal goding som är med i fjärde avsnittet samtidigt som jag tar en min nygjorda kopp thé och en tallrik GB Stracciatella och sätter mig på balkongen. Japp, rådiggar den nya GB Sandwich Stracciatella som kommit. Smaskens till sista slicken. Skall dessutom testa på det här med ljudböcker igen efter att Oskar, en av mina jobbarkompisar, talat sig varm för Conn Igguldens serie om Djingis Khan. Han var vänlig nog att förse mig med första boken i veckan, Stäppens Krigare, och jag tänkte att jag får väl ge konceptet en chans igen. När jag försökt tidigare så vandrar mina tankar iväg efter några minuter vilket gör att jag missar det som läses upp. Följden blir därmed att jag måste lyssna om och lyssna om ”samma” sak hela tiden. Kanske blir det annorlunda denna gången om boken är så bra som han påstår…

The Sweet – Blockbuster

<!–
WriteFlash('’);
//–>