Imorgon blir det återigen en snabbvisit till Götet. Dessvärre så måste jag vänta flertalet timmar på Arlanda men får väl försöka att fördriva tiden på något konstruktivt sätt. Hur nu det skall gå till, men det ger sig väl. Vad jag skall göra där? Nja, vill nog vara lite hemlighetsfull fortfarande. Lovar att jag skall avslöja det inom en snar framtid 😉

Det har nu kommit till den punkten på dagen när det är dags att förhandla med sig själv om vilken mat som skall tillagas för aftonen i fråga. Efter en del dividerande där jag inte varit helt överrens med mig själv så föll dagens val på nedanstående recept som jag aldrig tillagat förut. Följdaktligen så är det svårt för mig att uttala mig om hurtillvida det är gott eller inte men sett till ingridienserna så verkar det vara något som faller undertecknad i smaken. Prova det själv vet jag och se vad ni tycker…

Björn H:son Larssons Korvpanna med Chili

Ingridienser

Falukorv
Gul lök
Champinjoner
Créme fraiche
Soya
Sweet chilisås
Vatten
Salt & peppar

Gör så här
1. Hacka lök och skiva champinjoner innan de steks i lite matfett. Salta och peppra.
2. Skär falukorven i småbitar och stek tillsammans med löken och svampen.
3. Rör i créme fraiche och vatten. Tillsätt soya och sweet chilisås och smaka av.
4. Låt puttra i några minuter.

Servera med valfritt tillbehör (ris, potatis, pasta etc.), vilket i mitt fall föll på fullkorns tagliatelle och kokt broccoli.

Dagens måltidsdryck: Sodastreamat bubbelvatten.
Dagens middagsmusik: John Kongos – Tokoloshe Man

<!–
WriteFlash('’);
//–>Björn skyndar sig hem då han vet att middagen snart är klar 🙂