Lugn dag på jobbet, lugn kväll hemma och förhoppningsvis en lugn natt innan kosan styr hemöver i helgen efter morgondagens jobb. Är tydligen marknad i Hoting i helgen och ofrånkomligen så lär man ju hamna ute bland stånden och kika. Men är dock inte därför jag åker hem. Nopp. Visste inte ens att det var, eller rättare sagt hade förträngt att det var till i början av denna vecka. Nä, tänkte åka upp till stugan och se om jag kan növla till spjälorna till altanen hos min mor. Den har ju varit ett pågående projekt i snart 3 somrar nu så det är på tiden att den färdigställs. Håller ni inte med mig? Sedan så skall ju även min morbror upp till stugan i helgen så det skall bli trevligt att träffa honom. Det är då något som händer alldeles på tok för sällan om något. Skall bli trevligt…

Hörde av min mor idag att det är nyinvigning av bilmuseet i helgen så kanske får man försöka sig på att ta en tripp dit. Inte jätteintresserad men det kan ju vara trevligt att se hur bröderna E fått till det i den nya hallen.

Fick ett intressant telefonsamtal idag med ett innehåll som kräver lite tankemöda. Får nog ta och ta mig en djup funderare angående detta i helgen. Vad det handlade om? Tja, lovar att berätta när tillfälle ges. Va? Tillfället är nu? Nä, mina vänner, det är faktiskt inte det. Varken rätt tidpunkt eller rätt plats för tillfället. Får lov att återkomma i ärendet. Spännande och intressant, eller hur? Hahahaha…. vad det är kul att veta saker som andra inte vet, tycker ni inte…hahahaha….

Nu får det bli avsnitt fyra i säsong två av ”Life on Mars” innan det blir dax att natta kudden. Lämnar er därför med en gammal goding som de spelat i serien. Rådiggar verkligen 70-talsstuket. Allt verkar ha varit så mycket coolare då eller så är det bara Philip Glenister som Gene Hunt som skapar den känslan. Världens näst coolaste karaktär på film/TV. Meesa likes him, som Jar-Jar skulle uttryckt det hela…

Blue Oyster Cult – Stairway to the Stars
<!–
WriteFlash('’);
//–>