Tillbaka i möjligheternas stad efter en helg hemma i H och uppe i S och J. Nä, förkortningarna syftar inte till några konstiga sexuella böjelser utan är bara första bokstaven på ställena där jag uppehållit mig i helgen. Ja, det var riktat till dig Big D! Vet hur din hjärna fungerar. Om det regnade på vägen tillbaka hit? Skämtar ni eller? Fullkomligt vräkte ned och endast min enorma (?) skicklighet som bilförare gjorde att en vattenplaning kunde undvikas. Sakta ned? Två ord som vi Alfa ägare inte vet vad det betyder. Enormt svårt att tygla alla hästkrafter som huserar under huven… 😉

En tanke till mina nära och kära samt mina goda vänner som fått stått ut med mitt tjatande, ältande, velande, diskuterande, frågande och allmänt pratande om det enormt angenäma i-landsproblemet som jag för tillfället brottas med. Det börjar väl att vara någorlunda allmänt känt vid det här laget vad det består i men tror att jag undviker att basunera ut det här i alla fall. För nu åtminstone. Det är snart helt avgjort eller överspelat och då lovar jag att berätta. Innan midsommar borde allt vara klappat och klart, eller ”Klart & betalt´….” som Patrik säger i ”Mammas Nya Kille”.

Sänder även en tanke och ett tack till M nere i Jkpg som snällt nog var till ”Einar” och köpte mina tum-gängade skruvar med tillbehör och skickade upp dem hit. Skruvarna är monterade, stativet är klart och allt funkar perfa. Klockrent M! Bilder, eller kanske en film (?), med kreationen kommer vid ett senare tillfälle.

M, som egentligen vill bli kallad T men som heter M, tillägnas därför en låt nedan bara för att hon var så snäll. Att du vill bli kallad T struntar undertecknad helt enkelt högaktningsfullt i …. 😉

Saxon – Princess of the Night

<!–
WriteFlash('’);
//–>