Var marknad hemma i Hoting i helgen med allt vad det innebär. Eller allt vad det brukade innebära. För undertecknade då. Denna gången så innebar det ingenting då jag lyckades med konsstycket att undvika allt vad marknadshandlande, festande och dansande som erbjöds. Var ut som snabbast på marknaden på Söndagen. Gick från bilen i 50 meter till K:s stånd, nä det är en tjej så det var inget sådant stånd, och stod där och snackade i 10 minuter innan jag gick tillbaka till bilen. Japp, där var min marknad. Fast handlade faktiskt lite getmese, detta oförgyllda guld som skänker sådan glädje till smaklökarna. Eller egentligen så var det min mor som handlade det så inte ens det bidrog jag med till marknaden. Sedan så glömde jag ju det hela hemma i H. Trist. Men den som spar han har, som någon idiotisk person uttryckte det hela.

Känner mig lite småtvär och grinig idag då jag helt omöjligt kunde sova inatt. Låg och funderade på en massa saker och John Blund ville inte infinna sig. Mycket olikt mig som brukar somna precis när, var och hur jag vill. Hmmm, var mycket som pågick i den lilla hjärnan. Tankarna flög omkring på i-landsproblemet och andra småtrevliga ting. Jaja, inget som inte lite fiskgratäng, Wasa grovråg, mjölk och ett avsnitt av ”Life on Mars”inte kan bota. Så det beställer vi in nu tack! Redan klart? Gott…

Kanske beskriver denna låt varför jag inte kunde sova?

Foreigner – Hot Blooded

<!–
WriteFlash('’);
//–>