Mat, ”Life on Mars” och man känner sig som en ny människa igen. Är tillbaka i mitt positiva ”gamla” jag igen vilket är skönt då jag inte riktigt kände igen mig själv. Att jag spelat lite ”Indiana Jones and the Staff of Kings” till Wii och snaskat Käck (eller Kick som de av någon outgrundlig anledning döpt om dem till) kan ha att göra med att jag känner mig på topp igen. Gillar Indy. Har alltid gjort och kommer nog alltid att göra. De tre första filmerna är suveräna och TV-serien är charmigt mysig och påkostad. Senaste filmen, den fjärde i ordningen och femte gången som Harrison tog på sig den berömda hatten, tycker jag i motsatts till många är bra. Tycker faktiskt att den fick oförtjänt med kritik när den kom. Är en riktig Indy-rulle som har alla ingridienser som en sådan skall ha. Femte gången för Ford? Japp, han spelade Indy i ett avsnitt av TV-serien också.

Har även som regel gillat spelen med Indy. Har inte spelat orginal ”Raiders” till Atari VCS men har spelat ”Temple of Doom” till NES, ”Greatest Adventures” på SNES, ”Infernal Machine” på N64 och ”Emperor’s Tomb” på PS2. Dock har jag inte spelat det bästa av dem alla, enligt kritikerna då, ”Fate of Atlantis”. Dock så skall det finnas med på det här Wii spelet, gäller väl bara till att låsa upp det. Annars så gillar jag ”Staff of Kings” helskarpt. De har lyckats fånga atmosfären perfekt och ibland tror man att man spelar i en film. Konstig, men sant. Sedan är det även ett av de snyggaste spelen till Wii så här långt. Inte lika docksött snyggt som Super Mario Galaxy utan mer så där realistiskt snyggt som Miss Universe backstage. Jaja, jag vet att det inte går att jämföra med Crysis till PC men vad är det som gör det? Nä, nu skall jag försöka få lite sömn. Får bli en tidig kväll då jag som sagt inte som så bra natten som var.

Sweet dreams, my friends….

<!–
WriteFlash('’);
//–>
Kunggodis som endast överträffas av lakritsen i Twist-påsen…..