Nu var det bestämt. Svaret blev: Ja. Pappren är undertecknade och skickade. Nu är det ”bara” att vänta till i morgon med att släppa nyheten, om det kan kallas så, för min chef. Vad yrar han i nu då, frågar sig vän av ordningen? Jo det skall jag förtälja mina vänner. Har tagit beslut om att flytta från Skellefteå, säga upp mig från Skellefteå Kraft och tacka ja till en anställning hos Nordisk Vindkraft. VA??!!! Vilka är det? Är han knäpp? Vad skall du göra där? Har du ens jobbat i två månader för Skekraft? Vars håller nord..vad de nu hette till? Vart skall han flytta? Vad sk….

Lugn, lugn, lugn….

Är fortfarande vid mina sinnens fulla bruk och jag vet att frågorna är många. Jag lovar att jag skall svara på dem inom sinom tid men just nu så tänkte jag bara dela nyheten med er alla här. En del av er, främst min familj då, har vetat om att detta legat på lur och har varit ovärderliga bollplank i beslutstagandet. Det tackar jag å det ödmjukaste för. Känns bra att veta att ni finns. Ensam är inte alltid stark även om man kan och skall vara självständig. Hur var det nu Patrik brukar uttrycka det? Jo just det ja:

Klart & betalt….. smiley