Nu är det mesta definitivt klart, endast några små detaljer återstår. Sa upp mig idag från Skellefteå Kraft och även om de tyckte att det var tråkigt, vilket väl jag själv även tycker, så förstod de varför jag valde att göra som jag gör. Även om det är lite ledsamt att redan lämna alla nya bekantskaper så är det inte på långa vägar lika vemodigt som när jag valde att lämna Jönköping. Inte på flera mil när. Sedan så är denna tjänst något som jag ser fram emot något fruktansvärt. Är enormt glad och faktiskt lite smickrad över att jag fått tjänsten ifråga. Kommer att krävas enorma mängder arbete, ett ansvar som inte kommer att vara lätt att axla och en framtid som jag faktiskt har lite svårt att kunna se. Är det här ”Magic 8-ball” skall komma till undsättning? Nä, skulle nog inte tro det men det är en framtid jag ser på med tillförsikt och en stor glädje. Tror, eller jag vet, att detta kommer att bli en helt fantastisk resa där jag komemr att vara till och med ännu mer involverad i uppbyggnaden av något nytt och spännande än jag var i Jönköping. Fem år, ett miljardprojekt, en daglig upplevelse i driftens hektiska och snabba värld, samt två jobb senare så är jag förhoppningsvis både bättre förberedd på vad som komma skall men också förhoppningsvis en hel del visare. Skall bli enormt spännande och det är nog först nu, just i skrivandets stund, som jag faktiskt inser hur väldigt gärna jag ville att det skulle bli såhär. Allt känns faktiskt helt perfekt. Detta blir en utmaning som heter duga….

Förstår om några av er undrar vad det är jag skall göra, men jag återkommer till det vid ett annat tillfälle. Lovar…

Har i stort plöjt igenom bägge säsongerna av ”Life on Mars” nu, utom sista avsnittet. Tänkte att jag skulle ta mig en kopp thé och avnjuta det om ett litet tag. Har funderat lite fram och tillbaka på om jag skall hoppa på den amerikanska versionen nu efter eller om jag skall gå på den engelska uppföljaren ”Ashes to Ashes” utan att komma fram till något svar. Kanske är det bättre att se något annat emellan? Hur än det är med det så lär det få vänta till efter helgen. Har nu ikväll suttit och försökt komma ikapp på filmtrailersfronten och dök då på filmtrailern till en film som jag endast sett teasern på tidigare. Redan då tyckte jag att den verkade fantastisk och måste säga att nu så har mina förväntningar skruvats upp rejält. Sedan att filmen har premiär 9-9-09 är ju också rätt coolt, på sitt eget sätt. Behövs inte mycket för att trigga igång undertecknade som synes.. 🙂 Se trailern nedan, njut och håll med om att den verkar underbar…

9 – Theatrical Trailer
<!–
WriteFlash('’);
//–>
9 – Teaser
<!–
WriteFlash('’);
//–>

9 – TV Spot
<!–
WriteFlash('’);
//–>