Lämnade idag möjligheternas stad för att åka hem till Hoting och sedan vidare upp till stugan. Blir midsommarfirande med familj, släkt och vänner i år och det känns riktigt bra. Blir lite ”back-to-basic” vad gäller midsommar då vi alltid under min uppväxt tillbringade helgen i fråga uppe i stugan med de närmaste. Största skillnaden är väl att då åt jag inte surströmmingen som det bjöds på men nu så kan det ju slinka ned en och annan. Är ingen jättefavvo bland maträtter men en ursäkt kan ju behövas för att några snappsar skall få slinka ned innanför västen. Trevligt lär det bli hur än det är….

Pratade med min blivande chef idag, som roligt nog får förkortningen K – precis som min förra chef i Jkpg, och vi lade upp lite planer på hur det skall se ut när jag tillträder den nya tjänsten. Som det verkar nu så blir det nog till att spendera en hel del tid nere i Göteborg i början av augusti och skall man vara helt ärlig så finns det ju definitivt sämre städer att vara i vid den årstiden. Eller vad säger ni? Om ni undrar så kommer min stationeringsort ej att vara i Göteborg men eftersom det nordiska huvudkontoret ligger där så blir det nog en hel del tid spenderad där. Återstår väl att se hur mycket tid som kommer att spenderas på det globala huvudkontoret som ligger strax norr om London. Även några vindkraftparker i Frankrike skall tydligen besökas under hösten. Låter finimang. Spännande, spännande. Vart jag skall vara placerad och vad jag skall göra? Berättar vid ett annat tillfälle. Jag har ju lovat, har jag inte?

Nu får det lov att bli en tripp bort till min far och se vad han pysslar med, tror att han sticker med husvagnen imorgon nämligen. Ha det gott och sköt om er och vill ni så lyssna till uppmaningen nedan. De som känner sig träffade gör det andra inte. Trevlig Midsommar, mina vänner!!!

Blondie – Call Me

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Helt suverän låt som bara blir bättre och bättre ju mer man lyssnar på den..