…som Davy Jones så fint uttrycker det i ”Pirates of the Caribbean”, men mer om det senare. Nu över till något helt annat…

Tänkte i mitt stilla sinne att jag idag skulle ringa och begära in en offert på min nya bil så jag därefter kan få ett godkännande från min nya arbetsgivare. Har varit ambivalent som få och uppträtt som en förvirrad bäver mellan två träd i mina försök att välja märke och modell på åket. Mina första önskan var en ny Alfa men sedan var det dags att komma ned på jorden och inse att det blir långt till någon återförsäljare och service. Trist, men sådan är verkligheten. Vad göra då? Ja, eftersom jag för jämnan vill vara som kärring mot strömmen så tänkte jag därför köpa en bil från märket som alla andra ratar för tillfället; Saab. Närmare bestämt nya Saab 9-3X som lanseras i mitten av Augusti. Snygg bil som jag fallit lite för och som faktiskt kan vara praktisk i mitt nya jobb. Ringde och pratade med en försäljare för att fråga lite om bilen samt få en prisuppgift och vad är det jag får höra? Dieselversionen av bilen är INTE fyrhjulsdriven! Hur i hela Jerusalem kan man bygga en cross-countrymodell som inte har 4WD? Bensin- och Biofuel-varianterna har AWD, som Saab kallar det, men inte dieselversionen. Helt absurt. Begärde in offert på en Biofuel-variant men som det ser ut nu så blir det nog ingen Saab. Är ju en diesel jag vill ha så det blir någon ekonomi i körningen. Trist, trist.

Vad skall jag nu köpa för bil? Dessa problem, dessa problem… 🙂

Dagens ros, eller bukett med rosor, går till bästigaste Em som slet sig från kalufser, papiljotter och rosa extensions idag för att kolla upp en nyck som undertecknad fått. Dessvärre visade det sig att ”nycken” var slutsåld så det blir att jaga på e-bay för att försöka erhålla den. Detta förtar dock inte snällheten hos Em som är en ängel i mina ögon för sitt engagemang. Tack för det och dagens låt tillägnas därför dig min vän…

Hmm, börjar som titeln på inlägget antyder, att vara skyldig en massa folk en massa tjänster nu. Jaja, räkenskapens dag lär väl komma när den kommer, ingen mening att oroa sig över det nu. Behöver ni en tjänst så vet ni var jag finns, eller i alla fall i ett par veckor till. Därefter är det nya vistelseort som gäller….

”Tjoflöjt, karla fan!”, som pianostämmaren brukar uttrycka det. Vi som vet vem han är, vet. Ni andra får leva i ovissheten…

Led Zeppelin – Ramble on

<!–
WriteFlash('’);
//–>