Sista dagen på en underbar arbetsplats gjordes igår. Tråkigt samtidigt som det känns enormt spännande. Kommer verkligen att sakna den lilla men ytterst kompetenta grupp som jag ingått i sedan den första maj. Skekraft, tack för den här tiden och på återseende. Tror nog att jag kommer att korsa väg med sveriges största kommunala, och sveriges femte största, energibolag igen. Branchen är inte större och jag har redan knutit lite kontakter med deras vindkraftsdivision. De har ju fått för sig att bygga en större park än oss, men än så länge – eller snart i alla fall – så är jag chef över sveriges nu största landbaserade vindkraftpark. Bra, va? Sa ju att det känns spännande. Och kul. Enormt kul….

Nu är man väl som det så fint brukar heta ”mellan två jobb”. Eller är det semester jag har? Nja, rent teoretiskt så är jag faktiskt arbetslös i tre veckor. Avslutade ju igår min anställning hos Skekraft och tillträder inte min tjänst förräns 1 augusti hos NV. Så jag är faktiskt en fri fågel på den öppna arbetsmarknaden just nu. Bäst att passa på att njuta. Vet inte om jag skrivit det tidigare, tror det, men som min nya chef sa med ett skratt när jag berättade att jag tänkte ha 3 veckors ”semester” mellan tjänsterna:

”Det tycker jag du skall ha, Magnus. För när du väl börjar lär du inte bli ledig förräns du går i pension”.

Och vet ni vad? Det känns helt okej faktiskt..

I övrigt så har jag valt bil. Har skickat ned pappren för godkännande hos min nya VD och min nya ekonomichef, tydligen han och hon som bestämmer – Doh! Om det inte är VDn som bestämmer, vem är det då? Vad det blev för bil? Tror jag håller er på halster ett tag till. I alla fall tills jag fått ett positivt besked och kunnat beställa bilen ifråga. Trodde det stod en uppsjö med bilar och bara skräpade på någon plan men alla jag tittat på var det då leveranstid på. Men vad gör väl det, får ju njuta av Alfan ett tag till då bara…

Jag och modern har idag hunnit med att packa ihop i stort sett allt i lägenheten samt gjort bra mycket av städningen. Eller vi och vi är kanske att ta i när det kommer till städningen. Är nog mamma som skött den avdelningen. I alla fall så är det endast små detaljer som behöver fixas imorgon innan fadern dyker upp på måndag med flyttbilen. Så det känns stabilt.

Nu är det natta kudden som gäller och vi kör väl på en liten fin godnattsång så här omkring spöktimman. Är ingen skräckfilmsfan men har ändå sett min beskärda del från denna genre under min uppväxt. Låten nedan är hämtat från filmen A Nightmare on Elm Street 3 – Dream Warriors och även om filmen lämnar en del i övrigt att önska så är låten helt okej. Lyssnade ett tag rätt mycket på skivan ”Back for the Attack” vilket kan rekommenderas som helhet. Även Dokken rekommenderas då de verkar vara ett gammalt bortglömt men ack så fint hårdrocksband. Men nu hägrar sängen. Sweet dreams, my friends…om nu det och Elm Street går ihop…

Dokken – Dream Warriors
<!–
WriteFlash('’);
//–>Vill ni lyssna till en schysst unplugged version så hittar ni den på följande länk: http://www.youtube.com/watch?v=uUw-k6PrmR8