..så skulle min fd kollega Affe ha uttryckt det hela om han varit i mina skor den senaste veckan. Nu är ju det hans favorituttryck men faktum kvarstår att den senaste veckan har det varit relativt fulltecknat i kalendern. Har innehållit allt från flytt, extra resa till Skellefteå, takomläggning hos min farbror, studiebesök på min nya arbetsplats, intervju i radio (som förhoppningsvis ej kommer att publiceras), datorpillande med Cabante till grillkväll i goda vänners lag och TV-spelshäng med min polare Noah. Har varit så mycket att jag inte hunnit varit upp till stugan, där min morbror med familj för tillfället spenderar sin semester, med lite grejer som behöver skjutsas dit. Idag är den första dagen som är relativt lugn, men så är det ju söndag också, och det känns riktigt skönt.

Har mina funderingar på om jag skall åka upp till stugan med grejorna nu eller om jag skall stationera mig framför TV:n och lira lite ”The Conduit” till Wii. Grymt bra och stämmningsfullt det lilla som jag spelat det hittills. FPS-spel gör sig underbart med Wii:s kontroller, nästan lika bra som tangentbord och mus.

Tror jag sätter mig på altanen, lyssnar på nedanstående låt och läser dagens Aftonbladet först. Ger mig tid att fundera igenom vad som skall göras härnäst.

”Tjoflöjt, karla fan!”…som pianostämmaren brukar säga. Vi som vet vem han är, vet. Ni andra får leva i okunskap…

Ufo – Doctor, doctor
<!–
WriteFlash('’);
//–>