Ibland får man sådana där tokinfall och gör inköp som man långt ifrån planerat. Ibland är infallen av goda och ibland så är de väl dessvärre bara en belastning såväl på psyke som bankkonto. Vilket väl försvarar existensen av det där programmet på TV3 där de åker runt och hjälper folk med sin ekonomi. Nu är inte jag någon som ens är i närheten av att hamna i den situation som de som är med i programmet befinner sig i men jag är heller ingen som planerar mina inköp sådär överspeciellt i förväg. Som tur är är jag heller ingen som går omkring och grämer mig över förhastade inköp. Vart vill jag nu komma med detta? I ett infall av sällan skådat slag så gick jag och köpte mig en fyrhjuling i Måndags. En kinapuff, som de så populärt kallas. Min vän, och tillika kusins fästman, R hade beställt en och fick den levererad på Söndagen. Jag gjorde en snabb provkörning och det, tillsammans med att jag körde min andra kusins grabbs (puh!) fyrhjuling helgen innan, gjorde att jag köpte en jag med. Ångrar jag mig? Definitivt inte! Jag och R har hunnit avverkat ett 15-tal mil på två kvällar och det är hur kul som helst. Lite service gjordes idag då det skakat loss en del skruvar etc. men i övrigt funkar allt finimang. Nu är det 15 mil till som gäller på inkörningen, sedan en större service/genomgång med oljebyte i motor mm, för att därefter kunna modifiera lite för bättre prestanda. Är som att vara tillbaka på gamla moppetiden med effektkrökar, munstycken och bonntrimmningar. Lekstuga för vuxna (hmm, nåja?) karlar…pojkar… i sina bästa år. Underbart…

I övrigt så har det varit fullkomligt fulltecknat i agendan den senaste tiden med svensexa, bröllopsförberedelsehjälp, soptippsbesök, lerduvsskytte, 60-årskalas, stockholmsresa, fönsterbyte, kamrathäng, alldeles för mycket spritdrickande, grillkväll, snickning, TV-spelande med N och som tidigare nämnts 4-hjulingskörning. Har definitivt glömt att nämna en massa saker och dagarna verkar bara flyga iväg trots regn och rusk. Men bra är väl det. Nu skall vi bara klara av ett bröllop och en resa ned till Göteborg så har vi lyckats förbruka denna ledigheten också.

Skall som sagt ned till Götet till veckan. Börjar mitt nya jobb på Måndag och kommer att spendera de närmaste 2 veckorna i vår näst största stad. Förhoppningen är att förutom allt arbete som stundar hinna med en tripp till både Falkenberg och Jönköping medan jag befinner mig där nere. Förvisso kan det nog vara så att jag blir längre där nere än de två nu planerade veckorna, men det får framtiden visa. Man skall inte planera så mycket, inte min grej liksom…privat i alla fall…

Kinapuff?!

The Crow OST – It Can’t Rain All the Time
<!–
WriteFlash('’);
//–>Trots ett ihärdigt regnväder så har dagarna varit späckade och tiden har flugit iväg för undertecknade. Möjligvis är det ett positivt tänk, ovanstående låt samt dessa två, tidigare publicerade i denna blogg, låtar som gjort att allt ändå känts super; Gene Kelly & Burt Bacharach.