..har många namn, brukar det ju så fint heta. Har haft otaliga smeknamn av alla de slag i mina dagar och faktum är att jag har väl trivts med de allra flesta. Kan i skrivandets stund inte komma på några som jag inte varit tillfreds med. De som verkar hänga kvar än idag är Hoppe och Hoppan, lite beroende vart man befinner sig rent geografiskt. Faktum är att vissa inte riktigt vet vem jag är om jag presenterar mig som Magnus, men säger jag Hoppan så nickar de flesta igenkännande. Nu verkar jag dock ha erhållit ett smeknamn som torde råda bot på detta. Är mitt 3-åriga kusinbarn J som börjat med en ny kombination. Vi har spenderat relativt mycket tid tillsammans på sistone och hans namn på undertecknade är kort och gott; HoppMagnus. Ett väl fungerande smeknamn som nu får lägga sig till listan med de andra. HoppMagnus? Japp, så blev det, så vart det, så är det…

Stubinen på ”kinapuffen” brinner än och det har varken sagt fjutt eller pang. Än. Några mil har det blivit idag även om det mest varit av den lugnare sorten. Återstår att se hur lång stubinen är, verkar vara väldigt varierande kvalitet så det är väl att hoppas på en med lång stubin…

Tipsade ju om en kommande rulle som troligtvis är så usel att den blir bra för ett tag sedan på denna blogg. Nu verkar release närma sig då man släppt en officiell trailer till filmen istället för som tidigare bara en teaser och en promo. Om ni inte minns vilken film jag pratar om så är det Dolph Lundgrens senaste projekt Command Performance. ”Doffe” både regisserar och spelar huvudrollen och vad mer kan man önska sig egentligen? Spana in den nya trailern nedan:

Command Performance – Official Trailer

<!–
WriteFlash('’);
//–>
Produktionsbolaget bakom filmen, NU IMAGE, kör verkligen hela linan ut och framstår alltmer som en favorit hos undertecknade. Förutom ovanstående pärla så producerar man även en annan film som jag tipsat om tidigare. Den filmen är helt klart kronjuvelen i samlingen och bara vid omnämnandet så får man svårt att hålla alla sina kroppsvätskor i styr. Filmen går under namnet The Expendables och med sin rollista bestående av Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Steve Austin och Mickey Rourke, samt ryktesvägen Arnold Schwarzenegger, så förstår ni att det inte är lätt att behärska sig. Utöver detta så har man en ny Red Sonja-film samt en ny Conan-film på gång, men de två tror jag vi tittar närmare på en annan gång. Filmen jag tänkte tipsa om nu är istället en kommande ninja-film, japp du läste rätt, som kort och gott är döpt till Ninja. Hurtillvida denna film framkallar extas eller tarmtömning får stå för betraktaren själv, men eftersom jag brukar älska filmer som inte bara får den överkryssade utan den bortskjutna getingen (jag vet, hittar på det betyget) så gillar jag ju vad jag ser. Beauty is in the eye of the beholder, eller? Spana in trailern nedan och njut alternativt plågas…

<!–
WriteFlash('’);
//–>
Vad är det som händer? Har jag transporterats tillbaka till min ungdom? En tid då man såg ohälsosamma mängder ninja-film, trimmade och körde moped. Var det så här Michael J. Fox kände sig i Back to the Future? Man undrar. Fyrhjuligar, trimmningssnack, skruvning, tokkörning och nu ninja-film. År 2009. Snacka om Blast from the Past. Får ringa Brendan Fraser och fråga hur man bär sig åt för att överleva detta då han om någon borde veta.. smiley

”Tjoflöjt, karla fan”…som pianostämmaren brukar säga. Vi som vet vem han är, vet. Ni andra får fortsätta irra omkring i okunskapens tjocka dimma…