Mycket har hänt, mycket är på gång men ibland gäller det att leva i nuet och det är väl precis vad jag gör just nu. Befinner mig i Göteborg och har nu gjort mina två första dagar för min nya arbetsgivare och allt känns sådär löjligt bra som det kan göra ibland. Visst, allt kändes väl bra när jag började i Skellefteå också men på något konstigt vis så infinner sig känslan av att ha kommit hem nu. Allt är helt enkelt perfekt. En diger introduktionsplan är utarbetad som innehåller en mängd utbildningar, en osannolik hyllrad med dokumentation som skall läsas igenom, resor till alla möjliga ställen i världen och en spännande driftsättningstid på anläggingen som väl så småningom kommer att bli ”min”. Kan man annat än gilla det nuvarande läget?

Apropå ”min” anläggning så pratade jag en del med mina kollegor i Jkpg idag och det får väl bli till att göra ett besök på KVVT i helgen. Skall bli kul att träffa många av dem igen och framförallt skall det bli kul att återse mitt kära KVVT. Arbetskadad? Jag? Nä, det tror jag väl inte.. 🙂 Men om det är någon anläggning som är min så är det definitivt KVVT. Kan sakna det ibland när jag blir sådär knäppt sentimental.

Men just nu känns allt bara sådär grymt snuskigt bra som det kan göra ibland och John Travolta i Broken Arrow beskriver väl bäst den känsla som mestadels infinner sig hos undertecknad för tillfället:

<!–
WriteFlash('’);
//–>