Av någon outgrundlig anledning så har jag fått Halo på hjärnan och då menar jag inte Master Chief’s bravader i Bungies supertrilogi till X-box. Nopp. Snackar om något som är raka motsatsen faktiskt. Pratar om vackra Beyonces hitlåt med samma namn. Missförstå mig rätt nu. Jag tycker väl B är en helt okej artist som gjort en rad hyfsade låtar som man står ut med att lyssna på. Hon är definitivt lätt för ögat. Men längre än så sträcker sig inte min beundran. Så varför har då denna låt klängt sig fast som en blodigel i min hjärna? Bra fråga, men har kommit på mig själv att gå omkring och nynna på den vid ett flertal tillfällen på den senaste tiden. Jaja, värre saker har ju folk levt med så jag får väl helt enkelt försöka låta spöket härja fritt tills det tröttnat. Annars så får jag väl låta Venkman och grabbarna ta hand om det…

Beyonce – Halo

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Beyonce?