…som är skrivna på en underbart härlig byråkratisk engelska är, för att uttrycka det hela milt, riktiga sömnpiller att läsa. Undrar så smått hur många kontrakt, överrenskommelser, förfrågningsunderlag och tekniska beskrivningar jag läst under den senaste veckan? Vissa är intressanta (de tekniskt inriktade), vissa är varken eller (de juridiska) och ett flertal är super tröttsamma (de ekonomiska). På något sätt så har jag ändå lyckats tragla mig igenom de flesta nu, eller de flesta ”viktiga” i alla fall, och det känns skönt. I kid you not!

Första veckan är som ni förstår avklarad på nya jobbet och det känns fortfarande som att jag kommit hem. Trivs som fisken i vattnet. Har en intensiv introduktionsplan att gå igenom den närmaste tiden vilket kommer att kombineras med ytterst skarpa arbetsuppgifter då vi börjar driftsätta och ta över anläggningsdelar i mitten på nästa månad. Men innan dess så skall det hinnas med en hel del möten, utbildningar, utlandsresor, företagsfest och gud vete vad mer. Puh. Är verkligen en intensiv period just nu, men allt är bara skoj..

Någonstans mitt i allt detta så skall jag försöka hinna med att hitta en lägenhet, köpa en ny bil, sälja min befintliga bil, göra skjutprov inför jakten, jaga Björn för första gången (!), jaga lite älg, köra lite fyrhjuling, åka på semester, hälsa på vänner i andra städer, segla för första gången, samt säkerligen en massa massa mer som jag inte kommer på i skrivandets stund. Späckat, som min vän A skulle sagt. Späckat…

Var en svängom till Jönnet i helgen och det måste jag säga var ett trevligt återseende. Big D kom upp hit till GBG från Falkenberg i fredags varvid vi gick ut och käkade och drack ett par kalla gjord på humle, jäst och vatten. Därefter kastade vi oss på rälsbussen (är det ngn som kallar tåg för det längre?) och åkte in till Sveriges Jerusalem för att inmundiga ytterligare ett par kalla innan vi nattade för kvällen. Lördagskvällen spenderades med en massa gamla kollegor i parken utanför KVVM där vi grillade och snackade nya och gamla minnen. Oerhört trevligt. Saknar allt en hel del av de jag känner där nere. Fick frågan av M (som inte vill bli kallad M) om jag inte saknade Jkpg och faktum är att jag nog gör det. Fast var sak har sin tid och Jönnet har haft sin. Även om nu Hallqvist refererade mitt besök som att jag ”kommit hem”…

Nu skall jag slötitta på någon film och förbereda mig för en snabbvisit till Karlstad imorgon. Trevligt att göra ngt annat på jobbet än läsa in sig på allt man skall ha ansvar för som omväxling.

”Tjoflöjt, karla fan!”…som pianostämmaren brukar säga. Vi som vet vem han är, vet. Ni andra får leva i okunskap..

Ninja Assassin – Official trailer

<!–
WriteFlash('’);
//–>

Två ninja-filmer inom loppet av ett par månader. Vad är nu detta? Har jag kommit till himmelriket? Har jag uppnått nirvana? För bra för att vara sant helt enkelt…eller?