Så var det då klart. Så har det hänt. Nu är man ägare till en skapelse från Svenska Aeroplan Aktiebolag, eller som de heter numera Saab Automobil AB. Den nya bilen är beställd och nu är det bara att räkna ned veckorna till den levereras. Så i egentlig mening är jag väl inte riktigt Saab-ägare än. Saab? Frågar sig nu vän av ordningen. Japp, Saab blev det. Jag gillar ju att vara som kärring mot strömmen och när det inte är någon annan som köper eller gillar en grej, ja då blir det som en magnet mot undertecknade. Det är fakta. Sedan så råkar det vara så att jag gillar den nya Saaben. Japp, det är en helt ny modell jag köpt. Inte riktigt lanserad än men den har börjat synas hos handlarna i dagarna och bör enligt utsago börja levereras nu i mitten på augusti. Jag får dock vänta lite längre på min då de måste ”snickra” ihop den först. En Saab var nog det sista jag trodde jag skulle köpa men nu står man här med en (snart iaf). Har många vänner som lovordat Saab så nu är det väl upp till bevis. Det brukar ju ha hetat att en gång Saab-ägare, alltid Saab-ägare. Jaja, tiden kan inte gå fort nog nu tills jag får den…

Nu måste jag ju sälja min kära, kära Alfa Romeo som jag slet så hårt med att leta åt då det begav sig. Gillar verkligen den bilen helskarpt. Är med en liten tår i ögat som den nu får övergå till en annan lycklig ägare för helt ärligt så finns det absolut ingenting som stämmer överrens med dagens Alfor och det gamla dåliga ryktet de har. Helt suveränt rolig att köra, snygg design och en kvalitetskänsla som heter duga. Det är så man vill grina…

Imorgon bär det av hemåt till Jamtland igen och arbete uppe på Vindkraftparken till veckan. Skall bli spännande att komma ”ut i” anläggningen och göra en handpåläggning. Visst, mestadels av tiden kommer att gå åt till möten och dyligt men det känns ändå skönt att komma upp till ”min” nya anläggning, även om vi på Generation inte tar över den förräns nästa år. Spännande, spännande…

Saab 9-3X 2,0T XWD BioPower

Saab 9-3X
<!–
WriteFlash('’);
//–>
Saab – Biopower reklam (Release Me)

<!–
WriteFlash('’);
//–>Saab – Power When You Need It
<!–
WriteFlash('’);
//–>