En relativt lugn helg som förflutit förhållandevis snabbt och smärtfritt förbi. Flyg hem från Götet i fredags eftermiddag, varvid min snälle morbror P hämtade mig på flyget för vidare transport hem till Hoting. Lördagen spenderades uppe i stugan där jag och samme broder till min mor grävde ned en massa elkablar i backen. Upptäckte att det faktiskt var riktigt roligt att köra grävmaskin (japp, samme morbroder har köpt sig en sådan) även om kanske tekniken saknades för att manövrera en hos undertecknade. Men trots lite ryckighet och klumpiga manövrar från min sida samt ett betydligt skickligare handlag från P:s sida så blev slutresultatet riktigt bra. Nu är det bara för Puna att pallra sig upp och göra i och urkopplingarna så blir allt fin fint. Förhoppningsvis så sker det under nästa helg då vi skall upp och bo där i samband med björnjakten.

Jag har aldrig explicit jagat björn förut, utan det har som regel skett i samband med älgjakten, så det skall bli riktigt spännande. Om N har fått fram lika bra björnhundar som han har älghundar så lär det bli en alldeles oerhört intressant upplevelse. Kul, kul….

Imogon blir första dagen på nya arbetet på ”hemmaplan”. Efter två veckor på kontoret i Göteborg skall det bli skönt att göra lite annorlunda saker i veckan. Fast så himla annorlunda blir det nog inte. Blir en hel del möten och så nu med. Fast det skall bli kul att komma upp i parken och se hur allt artar sig i verkligheten.

Om någon nu undrar vad titeln på inlägget har med det jag skrivit att göra så är svaret: Absolut ingenting! Istället kommer förklaringen här och nu. Såg den nya ”G.I Joe”-filmen alldeles för ett litet tag sedan och även om den var helt okej popcornaction så lär den inte lämna några bestående intryck kvar efter sig. Jag var väl inget större fan av plastgubbarna när jag växte upp men några Action Force (som de kallades i Sverige) serietidningar hade/har (finns säkert i källaren hos min mor) jag allt. Så lite kul var det att se favoriterna Snake Eyes och Storm Shadow uppe på vita duken, men inte mer än så. Den stora frågan är ju varför man gett Snake Eyes läppar på latexmasken då han ändå inte pratar? Han gjorde det inte i serietidningen, den gamla tecknade serien och inte i denna filmen. Varför har han då läppar på ninjamasken? Ett lika stort mysterium som Batmans bröstvårtor på latexdräkten i Forever-filmen. Men nog om det. Har även sett den betydligt bättre ”The Boat That Rocked” som med sitt fenomenala soundtrack och charmiga rollbesättning var en riktig positiv injektion i ett annars rätt så tamt filmklimat just nu. Gillar verkligen Curtis filmer (Notting Hill, Love Actually, Four Weddings and …), vilket jag tror jag nämnt tidigare i denna blogg, och denna var absolut inget undantag. En bra film som är väl värd att se. Helgens vinnare blir således ”den rockande båten”, vilket vi firar med en skön låt direkt från dess soundtrack…

På återseende, mina vänner. På återseende…

Lorraine Ellison – Stay With Me Baby
<!–
WriteFlash('’);
//–>