Hemkommen från en helg i Järvnäset/Aldernäset med inslag som endast en helg med björnjakt kan bjuda på. Det har varvats jakt, whiskeydrickande och regn med besök, igensatta avloppsrör, bajsfyllda källare, kalla öl och en himla massa grabbigt snack när fyra gentlemän i sina bästa år har sammanstrålat för att förhoppningsvis lyckas fälla en stor lurvig brun nalle. Nu var det väl endast det som var den felande länken. Att alla nallebjörnar lyste med sin frånvaro. I övrigt har det varit en kanonhelg med många goda skratt, tokerier och ensamma stunder i skogen. Trevligt!

Träffade även en ny kärlek där jag tror att känslorna var ömsesidiga. Det var lilla söta Julia som kom på besök och hon var verkligen en frisk fläkt på torpet. Med en outsinlig energi, leklusta och sylvassa tänder så livade hon upp stämmningen emellanåt. Nu lär det dessvärre dröja innan vi ses igen och då har hon nog vuxit till sig och förhoppningsvis hunnit få smak på stora nallar. Men fin är hon. Tänk om de kunde vara i denna storleken hela tiden.

Jobb imorgon igen med en vecka som kommer att bjuda på ett flängande mellan Hoting, Östersund och Havsnäs. Kul och intressant och det är nog bara att acceptera att det kommer att bli mycket bilåkande i framöver. Nästa helg bjuder eventuellt på Stockholm för att därefter återigen stifta bekantskap med Göteborg i tjänsten. Veckan därpå (ja, jag vet, det är älgjaktsveckan. Surt, sa räven..) blir det troligtvis England. Skoj, men det sliter lite med allt åkande.

Nu skall jag vila min slitna kropp lite framför en film men vi avslutar väl inlägget med en skön gammal goding. Håll till godo, mina vänner…

Busiga Julia och min Morbror ”in action”…

”Min” anläggning..

Ace Frehley – New York Groove
<!–
WriteFlash('’);
//–>