…eller ”En Studie i Brott” som den heter på svenska. Varför skriver jag nu om den? Jo det skall jag strax tala om. I filmen så lider huvudpersonen av en mycket speciell åkomma, en rädsla för något som berör undertecknade alldeles speciellt de närmaste dagarna. Filmen ifråga är Hitchcock’s näst bästa film, endast slaget av mästerverket ”North by Northwest”. Men nog om det. Vad är det för åkomma som huvudpersonen lider av? Han lider kort och gott av höjdskräck. Något som undertecknade INTE gör och under de närmaste två dagarna skall det sättas på prov. Skall nämligen genomgå en höghöjdsutbildning här nere i Göteborg, där jag sitter nu, och förhoppningsvis så skall väl det gå bättre än det skulle gjort för Scottie Ferguson (huvudpersonen i Vertigo). Kul skall det bli i alla fall, bara det kan sluta regna…

Det tråkiga i skönsången är att jag missar företagskonferensen/festen imorgon i Marstrand. Hade vart kul att vara med på. Men man kan ju inte få allt här i livet och det kommer ju fler tillfällen, som det så fint heter.

Nu får det bli en film på hotellrummet då jag känner mig en aning sliten efter helgen fortfarande. Drack nyss en öl nere i baren och den var faktiskt inte så god som jag hade förväntat mig. Långt därifrån..


Kvällens film – I Love You Man

<!–
WriteFlash('’);
//–>