Idag har varit en helt underbart rolig dag. Klättrat, repelerat, klängt, undsatt nödställd och lärt känna nya människor. Kan det bli bättre? Tja, det kan det väl egentligen, men det har varit roligt ändå. Att det varit över 20 plusgrader och strålande solsken här nere i Götet är ju inte fy skam heller. Vart har detta vädret varit hela sommaren? Om det varit jobbigt? Det kan du skriva upp på. Klättra får en att använda muskler som man knappt visste att man hade kvar, eller haft överhuvudtaget. Är tröttsamt för armarna och påfrestande för övriga kroppen men så otroligt tillfredsställande när man klarat uppgiften. Imorgon blir det eldprovet när vi skall klättra både inne i och utanpå ett vindkraftverk.

Var inne i Nordstan och härjade runt idag för att leta en ny telefon till min vän och vapendragare R, eftersom han på något förunderligt sätt lyckades supa sin under bordet i helgen. Sms:et löd som följande: ”Vem f-n hällde grogg i min telefon igår?”, varpå mitt svar blev: ”Känner jag dig rätt så var det väl du själv”. Svaret tillbaka blev då det något resignerade: ”Jo, så kan det nog ha varit…”. Hahaha, han är kul han, min vän R. Men nu har han en sprillans på fredag att fingra på. Men det var inte det jag skulle berätta om. Nä, det var det faktum att det var nollningstider och kryllade av nyblivna studenter. Inte utan att man kan sakna studenttiden lite. Men ack så unga de såg ut. Köpte lite godis av två unga tjejer med ett par oläsliga skyltar runt halsen och om man är så ung när man börjar universitetet idag så är det nog så att man blivit en hel del äldre. Det är då klart. Ojojoj vad de såg små ut…hahaha…

Nog om detta nu, nu får det bli en ny rulle i väntan på morgondagen. Gårdagskvällens film var helt okej, så där lagomt charmig och lättsmält. Jag, min chef och en konsult flyger upp till Ösd i morgonkväll för några hektiska mötesdagar. Skall bli intressant. Helgen verkar ju även den ha en hel del att bjuda på, för att inte nämna den nytrimmade kinapuffen, men mer om det senare..

”Tjoflöjt, karla fan..”, som pianostämmaren brukar säga. Vi som vet vem han är, vet. Ni andra får leva i okunskap..

Kvällens film – Ghosts of Girlfriends Past
<!–
WriteFlash('’);
//–>