….can’t you see I’m burning, burning...sjöng ju Thompson Twins i början av det glada 80-talet och jag undrar om jag inte kommer att få uppleva något liknande i ett par dagar nu. Men jag kommer till det strax. Först så får det hela mig att tänka på den gamla goda spionkomedin ”Spy’s like us” med favoriten Chevy Chase och Dan Akroyd i högform. Finns en sekvens i den filmen där de två herrarna utger sig för att vaa kirurger och hälsar på sina ”kollegor” flertalet gånger för att slippa undan en operation. Kul, kul, men jag undrar just om det inte är i det scenariot jag kommer att befinna mig på onsdag. Skall över till huvudkontoret i Kings Langley strax norr om London i ett par dagar och praktiskt taget alla jag skall träffa där har en doktors titel. Alla utom en faktiskt. Både lite skrämmande och lite spännande. Fast mest bara spännande. Brukar inte bry mig så hårt om folks titlar men engelsmännen är lite kinkigare när det kommer till sådant. Hiearkin skall vara tydlig och bestämd men en utpekad ansvarig. Punkt. Men frågan är om jag kan hålla mig för skratt då jag ofrånkomligen kommer att tänka på Chevy och Dan i nedanstående situation:

<!–
WriteFlash('’);
//–>Men gäller väl att nynna på låten för att undvika fniss:
<!–
WriteFlash('’);
//–>